Výtejte na online-recept, webu zaoberajúceho sa, ako už vyplýva z názvu,recept vo všetkých kritériách, ak chcete tu mať svoje recepty? posielajte ich hlavnému adminovi v kontaktoch, alebo na e-mail:online.recept@centrum.sk

Baklažán Maroko

31. ledna 2010 v 10:19 |  recepty
  • 3-4 veľké baklažány
  • bylinkové pesto
  • toastový chlieb
  • soľ

Baklažán nakrájame pozdĺž, osolíme a necháme odstáť. Po 20 min. povytláčame z nich šťavu a poukladáme ich na papierové utierky. Na rozpálenej panvici opražíme z obidvoch strán do zlatista. Opražené kúsky ukladáme do jenskej misy a potierame bylinkovým pestom. Hotové kúsky dáme chladiť na dve hodiny do chladničky. Vychladnuté podávame s opraženými toastami.

Bylinkové pesto:
  • olivový olej
  • čerstvá bazalka
  • čerstvá petržlenová vňať
  • 3-4 strúčiky cesnaku
  • 1 PL píniových orieškov
  • všetko rozmixujem
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama