Výtejte na online-recept, webu zaoberajúceho sa, ako už vyplýva z názvu,recept vo všetkých kritériách, ak chcete tu mať svoje recepty? posielajte ich hlavnému adminovi v kontaktoch, alebo na e-mail:online.recept@centrum.sk

Créme Brulée z husacej pečene

29. ledna 2010 v 19:50 |  recepty
Suroviny:
  • 400 g husacej pečene
    100 g šľahačky
    100 g mlieka
    3 celé vajcia
    3 žĺtky
    2 dl vína
    soľ
Postup:
Husaciu pečeň dôkladne odblaníme, nakrájame na menšie kúsky a vymixujeme s vajcami a žĺtkami. Víno varením zredukujeme asi na 0,05 dcl, šľahačku s mliekom dáme zohriať asi na 80 stupňov Celzia. Do rozmixovanej husacej pečene pridáme zredukované víno, šľahačku s mliekom a soľ. Získame tak tekutú hmotu, ktorú precedíme a rozdelíme do zapekacích misiek. Pečieme vo vodnom kúpeli na 150 stupňov Celzia asi 15 - až 20 minút.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama